torstai 7. toukokuuta 2015

Vapun aikaa!



Koulussa oli vapun kunniaksi teemaviikko. Ja teemaviikko tarkoittaa että joka päivälle on puketumisteemansa. Teemat olivat eläimellistä menoa, tule kouluun sellaisena kuin heräät, hiuspäivä, kansainvälinen- päivä sekä synkkä päivä. Minulla ei ole valitettavasti tämän enempää kuvia teemapäivistä, koska ne eivät olleet kovin onnistuneita. Tässä kuvat kahdesta teemasta joista toisen arvaattekin (eläimellistä menoa) ja toinen on hiuspäivästä. Hiuksiin laitoin sinistä väriä sekä hiuskoristeen, valitettavasti hiusväri kului pois melko nopeaa.



Vappuaattona leivottiin munkkeja, niistä tuli todella hyviä! Voin sanoa että jos haluat hyviä munkkeja kannattaa leipoa itse eikä ostaa kaupasta. Maistoin myös minulle aivan uutta Jättis passion-  jäätelöä. Jäätelö on mangon ja appelsiinin makuista kermäjäätelöä jossa passionhedelmähilloa sekä tuttifrutinmakuista kuorutetta. 
Vappuaatto meni rennosti, oltiin kaverilla, syötiin hyvin ja katsottiin elokuvaa. Kävimme myös alkuillasta Valkeisen rannalla. Siellä oli ihmisiä noin 800-1000, eli todella paljon ja meno melkein kuin festareilla, vain esintyyjät puuttuivat. Valkeisen rannalle porukka kokoontuu Kuopiossa aina vappuisin. 





Vappupäivänä käytiin vappubrunssilla ja ulkoiltiin pienellä porukalla. Käytiin mm. frisbeegolffaamassa. Itse en ole kyseistä lajia pahemmin harrastellut mutta todella mukavaa oli, vaikka kiekko ei lentänyt aina sinne minne halusi. 
Kaiken kaikkiaan vappu ja sen edeltävä viikko menivät oikein mukavasti! Toivottavasti teilläkin on ollut mukavaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti