maanantai 18. toukokuuta 2015

Helsinki











  



Kävin pitkästä aikaa Helsingissä viikonloppuna. Lähdettiin helatorstai aamuna ja tultiin takaisin Kuopioon sunnuntai- iltana. Helsingissä oli kaikenlaisia tapahtumia ja puuhailtavaa.
Torstaina oli Roihuvuorella Hanami tapahtuma, jossa kirsikkapuut kukkivat. Puita on noin. 240 jotka kukkivat pari päivää vuodessa. Hanami tapahtumassa oli mm. buto-tanssiesityksiä, origameja, teetaidetta ja koton soittoa. Illasta katsottiin suomen jääkiekko- ottelu jonka suomi hävisi ja tuli viidenneksi. 

Perjantaina pidettiin shoppailupäivä sekä käytiin Kiilassa syömässä. Kyseinen ravintola sijaitsee forumissa. Todella edullinen sekä hyvät ruoat, suosittelen kaikille jotka eivät ole sielä käyneet syömässä. Illasta kävimme vielä pelaamassa koripalloa. 

Lauantai päivä meni Arabian katufestareilla. Sielä oli paljon katutaidetta, pihakirppiksiä, ruokaa ja esiintyjiä. Lauantai- illalla oli vielä kesänalottjaisbileet jossa oli herkkuja ja boolia. Ihmisiä oli myös jonkun verran juhlimassa.

Sunnuntaina käytiin kiertelemässä Vallilassa pihakirppiksiä. Löysin pari kivaa paitaa ja todella ihanan takin! Kiertelyn jälkeen lähdettiin ajamaan takaisin Kuopioon. Kaiken kaikkiian aivan super mukava viikonloppu, harmitti jopa lähteä pois Helsingistä. Kesällä voisi tehdä uuden reissun sinne jolloin kävisi Linnanmäellä ja Korkeasaaressa. 
Toivottavasti teilläkin oli mukava viikonloppu ja olette virkeänä uuteen viikoon! Mukavaa viikkoa kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti