perjantai 24. heinäkuuta 2015

Suklaatorttu


Taikina
Reilu 100g Digestive keksejä
1,5 dl sulaa voita

Suklaatäyte
n. 190g tummaa suklaata
1 rkl kidesokeria
1,5 dl kuohukermaa
3 rkl voita




1. Valmista taikina. Muserra keksit kulhossa hienoksi ja lisää sen jälkeen sulanut voi. Sekoita. 


2. Voitele vuoka (Mielellään pienempi vuoka mikä kuvassa on).



3. Laita taikina vuokaan, taputtele tasaiseksi sekä nostele hieman reunoja.




4. Paloittele suklaa ja laita riittävän isoon kulhoon.




5. Valmista suklaatäyte. Laita kattilaan kuohukerma, sokeri ja voi. Keitä niin että se kiehahtaa. ÄLÄ polta pohjaan. 



6. Lisää kuuma tavara suklaan sekaan ja sekoita tasaiseksi. 


7. Laita suklaatäyte taikinan päälle ja jäähdytä jääkaapissa siten että täyte on kiinteää. Ja wolaa suklaatorttu on valmis nautittavaksi! :)

Täyte jäi minulla löysähköksi, koska laitoin liikaa kuohukermaa. (Laitoin enemmän mitä ohjeessa sanottiin, tyhmä minä). :D Onneksi maku oli hyvä! Löysin ohjeen netin syöväreistä. Linkki alkuperäisestä ohjeesta.  










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti