maanantai 20. heinäkuuta 2015

Summer day












Kuopiossa oli tänään epävakaista säätä alkupäivästä, mutta onneksi aurinko sekä lämpö tuli meitä Kuopiolaisia ilahduttamaan loppupäivästä ja näin illasta!

Päiväni alkoi vasta puolen päivän jälkeen. Kahden maita lähdettiin pienellä porukalla syömään  ravintolaan wanha satama. Ravintolan nimestä osa voi päätellä että sijainti on Kuopion satamassa. Paikka on todella viihtyisä kesällä ja ruoka on todella hyvää.

Syönnin jälkeen suunnistin Hong Kongiin ja sieltä löysin vartalopeilin ja tietysti karkkia! :D Kello oli sen verran vähän kauppareissun jälkeen että halusin vielä tehdä jotain. Mieleeni juolahti paikka missä en ole käynyt aikaisemmin, Neulamäen huipulla oleva näköalatorni. Näköalatorni oli mukava paikka ja tornista näkymät olivat mahtavat. Harmillista että opastusta kyseiselle tornille ei ole, ja ulkopaikkakuntalaiset eivät välttämättä hoksaa paikkaa, ellei sitä jo tiedä.

Alkuillasta lueskelin kirjaa parvekkeella ja nautin mansikoita vaniljakastikkeen kera sekä Hong Kongista ostettuja Twix white mini patukoita, ne on äärettömän hyviä! :)

Toivotan kaikille mukavaa viikkoa!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti