sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Mökkeilyä part1

 
Ostin elämäni ensimmäisen kimonon! Tämä oli niin ihana ja tykästyin heti että oli pakko ostaa. Hintaa tällä oli vain 15e (alennuksessa).








Sain tietää kesäkuun lopulla että pääsin opiskelemaan Kajaaniin liikunnanohjaajaksi! En ollut aluksi uskoa silmiäni kun menin opintopolku sivuille ja kävin katsomassa olisiko sinne tullut tuloksia kouluun pääsystä. Pääsin opiskelemaan sinne minne halusin ja olen siitä todella iloinen. Opiskelut alkavat elokuun 27 päivä, joten muutto Kajaaniin on elokuun aikana. Onneksi Kajaani on entuudestaan aika tuttu, niin tietää hieman jo paikkoja.

Kerron seuraavaksi todella mukavasta mökkiviikostani. 
Kävin kolmella eri mökillä joista kahdesta teen postausta teille ja tässä tulee ensimmäinen mökki kohde missä olin keskiviikkona (01.07). Mökki sijaistee Iisalmen lähettyvillä. Mökillä meitä oli noin 9 ihmistä sekä todella suloinen koira. Käytiin veneilemässä, saunassa, uimassa sekä grillailtiin ja syötiin hyvin. Yötä en sielä ollut, vaan menin Iisalmeen pariksi päiväksi, josta lähdin parin kaverin kanssa seuraavalle mökille josta ensi postauksessa enemmän! Siihen saakka, kuulemiin! P.S. toivottvasti muillakin oli mukava viikko ja sitäkin mukavempi vklp!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti