lauantai 1. elokuuta 2015

Mitä meikkipussini sisältää?







Olen jonkin aikaa suunitellut että teen postauksen meikeistäni tai mitä meikkipussini sisältää. Meinasin jättää tälläkin erää kyseisen postauksen tekemättä, koska omistan vain seitsemän eri meikkituotetta. :D Joten tuotteista ei ole juuri kerrottavaa.

Tarkkasilmäinen lukija saattaakin huomata että minulta puuttuu esimerkiksi aurinkopuuteri, poskipuna, tai jokin peitevoide sekä siveltimiä. Olen miettinyt että minun pitäisi hommata edellä mainituista tuotteista edes poskipuna.

Miksi omistan vain muuutaman tuotteen? 
Jouduin uusimaan meikkipussin kokonaan muutamia kuukausia sitten. Vanha meikkipussi sisältöineen varastettiin muiden tavaroiden mukana baarissa (muita tavaroita olivat puhelin, passi, pankkikortti sekä uusi takki). Alkuun ostin ripsivärin sekä taivuttimen ja myöhemmin hommasin muut tuotteet. Yksinkertaisesti en ole tarvinnut enempää meikkituotteita kuin mitä minulla nyt on. Meikkauksessa olen vanhemmiten muutenkin laiskistunut. Kesäisin meikkaan yleensä siten että laitan ripsiväriä, puuteria sekä laitan kulmat. Baariin tai juhliin meikkaan enemmän. Tylsinä arkipäivinä kun en lähde lenkkipolulta kauemmaksi en meikkaa lainkaan, koska se on minusta turhaa. 

Tämän hetkinen suosikkini meikkipussukassa on ehdottomasti Maybelline ripsiväri. Se on ollut luottotuotteeni kauan. Kyseisellä ripsivärillä saa arkiset ripset sekä "bile" räpsyttimet. Onkos sinulla jokin näistä tuotteista tai onko muita todella hyviä tuotteita mistä et luopuisi? :) 

Muistutan että tämä sekä huominen päivä aikaa laittaa kysymyksiä "Kysyttävää?" postaukseen! Mukavaa viikonloppua kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti