keskiviikko 5. elokuuta 2015

Vastaukset


Nyt on aika vastailla lähettämiinne kysymyksiin! Kiitoksia heille jotka laittoivat kysymyksiä minulle! Mutta aloitetaan. 
Kuva yli vuoden takaa.

1. Seurusteletko? 
- Kyllä.

2. Kuinka pitkään olet seurustellut?
- Noin puoli vuotta.

3. Mille muutto Kajaaniin ja uusi koulu tuntuu?
- Koulu ja muutto jännittää paljon. Jännittävältä sekä todella kivalta tuntuu. Olen myöskin todella innoissani mitä seuraavat 3,5 vuotta tuovat tullessaan. Toivottavasti paljon hyviä kokemuksia, uusia ystäviä sekä harrastuksia. Vihdoin olen päässyt sellaiseen kouluun johon olen halunnut ja joka kiinnostaa minua, joten koulumotivaatio on varmasti kohdillaan! 

4. Lempiruoka tällä hetkellä?
- Ehdottomasti savulohi sekä uudet perunat! 

5. Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua?
- Olen liikunnanohjaaja. Teen töitä kuntosalilla tai opiskelen liikuntatiedettä yliopistossa. Asun ihanassa pienessä yksiössä, en osaa sanoa missä päin suomea. Haaveena olisi käydä vaihdossa sekä tehdä töitä hetken aikaa ulkomailla. En ole sitoutunut kehenkään kovin vakavasti (en siis ole naimisissa eikä ole lapsia).

6. Lempidrinkki?
-  Paha kysymys sillä juon drinkkejä vähän, en tiedä niiden nimiä. Join aika vasta Introssa aivan ihanan pirtelödrinkin! Joten sovitaan että se on lempidrinkkini. :D

7. Mitä hyviä ja huonoja puolia Kuopiossa asumisessa on?
- Hyvät puolet: sopiva määrä ihmisiä (ei liikaa, eikä liian vähän). Paljon erillaisia urheilumahdollisuuksia, Puijon urheilualue (missä käyn melkein päivittäin), paljon tapahtumia kesällä, Väinölänniemen uimaranta, paljon erillaisia baareja sekä hyvät shoppailu mahdollisuudet. 
-Huonot puolet: pahanmakuinen vesi (paljon kalkkia), ystäviä ei Kuopiossa juuri ole.. APUA en keksi muita huonoja puolia kaupungista. Kuopio kertakaikkiaan on todella viihtyisä sekä mukava paikka asua!  

8. Entä Iisalmen hyvät ja huonot puolet?
- Hyvät puolet: ystäviä enemmän kuin Kuopiossa, perhe Iisalmen lähellä.
- Huonot puolet: liian pieni kaupunki sekä liian vähän ihmisiä. Urheilumahdollisuudet aika rajalliset ja tapahtumia liian vähän. Suoraan sanoen en kamalasti tykkää Iisalmesta.  

9. Mielestäsi kivoin kynsilakka sävy?
- Tässä toinen paha kysmys drinkki kysymyksen lisäksi, sillä ei ole tiettyä kivaa sävyä. Minulla vaihtelee paljon mistä sävystä milloinkin tykkään. Väillä haluan mustaa, välillä taas todella vaaleaa kynsilakkaa. 

10. Vaate mitä et ikinä pukisi päällesi?
- Liian pieniä vaatteita sekä jumpsuit haalaria.

11. Mitä odotat tällä hetkellä eniten?
- Odotan että pääsen sisustamaan soluasunnossa pientä huonettani Kajaanissa. Toinen asia mitä odotan innolla on puolimaraton. Sen juoksen Kuopiossa 05.09.

12. Mitkä ovat parhaimmat ja huonoimmat puolet cheerdancessa?
- Olen vallan unohtanut kertoa, en harrasta kyseistä lajia enään koska muutto Kajaaniin. Mutta sen minkä ehdin harrastamaan kerron sen pohjalta.
-Parhaimmat puolet: Notkeutta tuli paljon lisää, oppi rytmitajua sekä paljon uusia tanssiliikkeitä, kannustus ja hyvä ryhmähenki.
-Huonoimmat puolet: Todella haastava laji, meni kauan kun oppi hyppyjä tai piruetin alkeita. Turhauduin usein harjotusten aikana sillä en onnistunut heti ekalla yrittämällä enkä toisellakaan. 

13. Harrastatko jotain muuta?
- Kyllä harrastan, juoksua sekä epäsäännöllistä kuntosali harjoittelua. Harrastuksia tulee lisää Kajaanissa. Sählyä olisi taas kiva pelailla.

14. Onko jotain muuta lajia mitä haluaisit kokeilla?
- Hip hop sekä Street tanssia. Olen todella paljon tähän ikään mennessä kokeillut eri lajeja ja harrastuksia, että tanssi alkaa olla ainut mitä en ole harrastellut paljoa. Erillaiset tanssilajit kiinnostaa minua todella paljon. 

15. Parasta kesässä, talvessa, keväässä ja syksyssä. 
-Kesä: aurinko sekä lämpö.
-Talvi: valkoinen lumi.
-Kevät: kun luonto alkaa heräämään eloon.
-Syksy: ruska.



2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Sitä jäin pohtimaan, että mitä opiskelet? :D tosin jos et halua sitä mainita, niin ei se mitään (:

    Ulkoasu on kiva! Simppeli muttei kuitenkaan tylsä, koska taustalla on väriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon Kikki! (: mie oon tähä postaukseen unohtanut mainita mitä opiskelen, koska olen kertonut sen joskus aiemmin :D mutta tosiaan liikunnanohjaajaksi pääsin opiskelemaan.

      Poista