sunnuntai 16. elokuuta 2015

Tukholma






















Nyt tulee lupaamani Tukholma kuvat.
Tukholmassa kierreltiin kaupoissa mm. Victoria´s Secretillä ja eri vaateliikkeissä. Välipalatauko pidettiin Dunkin´ Donutsissa, joka on donitseihin erikoistunut kahvila. Söin croisantin jossa oli tonnikalatäyte sekä join teetä. Kun nälkää oli siiretty vähäksi aikaa lähdettiin käppäilemään vanhaankaupunkiin. Vanhassakaupungissa kierreltiin ja käytiin katsomassa kuniinkaanlinnaa. Aika alkoi jo rientää sen verran nopeasti että oli mentävä takaisin laivalle päin.

Tykkäsin Tukhomassa eniten vanhastakaupungista. Paras nähtävyys oli ehdottomasti kuninkaanlinna! Hirveästi ei ehditty viidessä tunnissa näkemään mikä sinänsä harmitti. Haluankin mennä uudestaan Tukholmaan pidemmäksi aikaa ja käydä museoissa, lähteä veneretkelle Tukholman saaristoon sekä nousta lasihissillä Globenin katolle. Kaikenkaikkiaan tykkäsin Tuhkholmasta todella paljon. Reissu nosti matkakuumetta entisestään ja olisi kiva mennä talven aikana ulkomaille, esimerkiksi Lontooseen. Olen säälittävän vähän käynyt reissaamassa Suomen ulkopuolella siihen nähden että rakastan matkustelua. Siihen pitää kyllä tehdä pienoinen muutos! 

Huomenna aloitan työt tai voisiko sanoa että jatkan töitä Rajalan koulussa Kuopiossa. Töitä teen opiskelujen alkamiseen saakka. Tavarat vien viikon päästä Kajaaniin ja päivää ennen koulun alkamista asetun Kajaaniin.

Ei ole pitkä aika kun sanon heipat Kuopiolle ja vastaanotan Kajaanin ihmeellisyydet. Onneksi Kuopiota en sentään kokonaan hylkää, vaan käyn viikonloppuisin nauttimassa Kuopion mukavuuksista! :) 












2 kommenttia:

  1. upeita kuvia ♥ tukholma on kyllä ihana paikka :) Ja tosi kiva blogi sulla, tykästyin tähän heti ku tänne tulin! :) laadukkaat isot kuvat, selkee ulkoasu ja mukavan simppeli banneri ! Pitääpä jäädä seurailemaan :)

    fashionsituation.blogspot,com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tukholma on kyl ihana paikka! Oii kiitoksia Sofia todella paljon! :)

      Poista