keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Good Food!



Hellureeiiii! Tämä on ensimmäinen postaukseni uuden blogini parissa, ja ajattelin viihdyttää teitä erilaisilla ruokakuvilla ja kertoa muutamia suosikkeja kuluneen vuoden ajalta. 





 Tässä ensimmäisenä tiikerijäätelöä. Ihanan makuista, juuri sopivan makeaa ja jopa hieman raikasta. Ehdottomasti yksi jäätelösuosikeistani. 




 Lisää jäätelöä luvassa, elikkäs valkosuklaa- murokeksijäätelö. Keksin palaset antoivat jäätelöön lisämakua, ilman niitä maku olisi ollut jokseenkin tylsä. 
Maraboun tavallista suklaata, tätä tuli nautittua paljon armeijassa (armeijasta tulee erikseen postausta myöhemmin).
Pepe päärynä -lakua.




Olen nykyään aivan hulluna salaattibaareihin mitä on kaupoissa, mm. Prismassa ja Citymarketeissa. Salaattibaarista voi tehdä omanlaisen ja -näköisen salaatin. 



Tätä suklaa-pähkinä proteiinipatukkaa maistoin ekan kerran armeijan lopulla (marraskuun tienoilla). Yleensä proteiinipatukat ovat hyvinkin jauhomaisia, mutta tämä oli aivan muuta: Todella hyvä koostumus ja pähkinät antoivat tässä patukassa lisämakua. Tämän proteiinipatukan sain lahjaksi hyvästä cooper -juoksusta (2680m).



Jokunen aika sitte käytiin Kuopion Coffee Housessa. Rakastuin tuohon kaakaoon tosi paljon, ja kermavaahto kaakaon päällä oli aivan ihanaa. Lisäksi söin pullan ja kinkku-juusto-pasteijan.



Tämä on kyllä ehdottomasti suosikki suklaapatukka, ollut jo pienestä saakka. Harmi vain että näitä ei enää myydä kovinkaa monissa kaupoissa. Jos tällaista tekee mieli joutuu sitä vähän metsästämään. 



Kotitekoiset sämpylät ovat parasta leipää mitä voi itse tehdä. Näitä ihania sämpylöitä leivottiin kaverini kanssa juuri viikonloppuna ja ne menivät kyllä joutuin masuun!



Ei uskoisi, mutta en tykkää pizzoista oikeastaan ollenkaan. Kotitekoiset pizzat kylläkin ovat todella hyviä. Parasta pizzaa mistä itse tykkään saa kun täytteenä ovat jauheliha, ananas, tomaatti, hieman tonnikalaa, paljon juustoa ja mausteena oreganoa. 



Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisempänä on Milkan crispy joghurt -suklaalevy. Tätä maistoin ekan kerran noin 3 viikkoa sitten. En ole pahemmin muita Milkan suklaita maistellut muuta kuin tavallista maitosuklaata, mutta se oli makuuni hieman liian imelää.








Siinä oli muutamia kuvia erilaisista ruoka- ja herkkusuosikeistani. Toivottavasti piditte kuvista ja oli mielenkiintoinen postaus. Voitte kirjoittaa kommenttikenttään omia ruokasuosikkejanne ja mikälli teillä on jotain postausehdotuksia niin laittakaa ihmeessä niitäkin tulemaan!  
Lähiaikoina tulee postaus missä kerron itsestäni, harrastuksistani ja muista itselleni tärkeistä asioista, kuulemiin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti