sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Laskiaissunnuntai









Kivikeskuksen ravintolassa oli hienoja takkoja esittelyssä, tämä pisti silmään niistä eniten. 


Lohikeittoa ja riistakäristystä.




Laskiaissunnuntaipäivä meni pienellä porukalla Kivikylässä seikkaillen. Kivikylä sijaitsee Juukassa ja sinne on matkaa Kuopiosta noin 120km. Kivikylässä oli jäätorneja joita pääsi katsomaan. Jäätorneihin ei päässyt sisään sillä ne ovat sulaneet vaaralliseen kuntoon lauhojen kelien seurauksena. Kivikylässä oli myös kivikeskus jossa oli erilaisia kiviä esittelyssä, tietoa Suomen maaperästä, mineraaleista ja pieni taidenäyttely. Liput maksoivat 10 euroa, mielestäni hinta oli ihan sopiva vaikka kivet eivät hirveästi kiinnostakkaan. 

Katselujen jälkeen käytiin syömässä Kivikeskuksen ravintolassa. Ruokana oli seisovassa pöydässä lohikiettoa, riistäkäristystä ja salaattia sekä leipiä. Kuulostaa erittäin hyvältä menulta, mutta jouduin itse ainakin pettymään. Lohikeitossa ei ollut juurikaan lohta, ja riistäkäristyksessä oli liikaa suolaa, ei siis aivan 10 euron arvoinen ruoka minkä siitä joutui maksamaan.  

Syötyämme matka jatkui Juukalta Vaikkojoelle, jossa lumikengät pääsi taas käyttöön. Paistoimme myös makkaraa ja söimme laskiaispullia. Kello alkoi olla aika paljon ja päätimme pienen hengailun jälkeen lähteä takaisin Kuopiota kohti, ja matka meni hyvin. 

Kaiken kaikkiaan oikein mukava laskiaissunnuntaipäivä ja koko viikonloppu oli muutenkin todella mukava! Toivottavasti muillakin ollut mukava viikonloppu ja kaikki ovat virkeinä alkavaan viikkoon! Palaan taas pian. Postausehdotuksia voi laittaa kommenttikentään, kiitos! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti