torstai 5. helmikuuta 2015

Muutosten aikaa




Voisin kertoa parista edellisestä päivästä teille koska ne sisältävät työhaastattelua ja hyvää ruokaa. 
Tosiaan soitin viime viikolla yhdelle ala-asteelle Kuopioon ja kysyin olisiko heillä tarvetta yhdelle reippaalle työntekijälle. Nainen kenen kanssa juttelin oli sitä mieltä että menen käymään haastattelussa seuraavalla viikolla. Haastattelu sovittiin tiistaille (3.2). 
Tämä tiistaipäivä vihdoin koitti ja kello 10 olin koululla haastateltavana. Haastattelu meni niinkin hyvin että sain töitä. Tarkennus tähän väliin, kyseessä on ns. työkokeilu, missä voin katsoa ja kokeilla miltä koulussa työskentely tuntuu. 
Työ alkaa ensi viikon maanantaina ja fiilikset ovat aika monenlaiset. Ennen kun moni ehtii ihmetellä mitä tämä työ pitää sisällään kerron siitä teille lyhyesti. Pääsen niin sanotuksi juoksupojaksi ja "apuopettajaksi" nuorille oppilaille jos tarvetta, mahdollisia sijaisuuksia on myös tiedossa ja muuta mukavaa. 
Tämä työ ei suinkaan ole omalla paikkakunnallani, vaan joudun muuttamaan Vieremältä (missä tällä hetkellä asun virallisesti) Kuopioon. Kuopio on todella kiva kaupunki ja muutan sinne mielelläni mm. työn vuoksi.
Minulla on jo myös uusi harrastus luvassa, ja ensi viikolla käyn ensimmäisissä treeneissä katsomassa Cheerdance- ja perus Cheerleadertoimintaa. Cheerleading harrastuksena ei ole aivan uusi, olen harrastanut sitä aikasemmin Savonlinnassa asuessani noin 2 vuotta sitten. Harrastin lajia vuoden verran, mutta sitten muutin takaisin kotikulmille ja harrastus jäi vähäksi aikaa tauolle joten on taas mukava jatkaa harrastusta mistä on jo perusteita saanut. En toki ala käymään molemmissa sekä cheerdance että cheerleader treeneissä vaan katson kumpi on mieluisempi ja keskityn vain toiseen lajiin. 
Toinen niin sanottu urheiluharrastus mihin olen hurahtanut on aivan ilmainen ja siitä saa hyvän mielen, nimittäin juoksu. Mikään ei ole niin ihanaa kuin todella pitkät juoksulenkit ja kuulokkeet korville ja musiikki pauhamaan. Siitä sainkin idean jokunen päivä sitten: osallistun Kuopiossa puolimaratoniin syksyllä. Olen haaveillut puolimaratonille osallistumisesta jo jonkin aikaa ja nyt on myös aikaa treenata.







Kana- vuohenjuustopurilainen aurajuustodipillä. 


Eilen kävimme pienellä porukalla syömässä Kuopion King's Crownissa, ja itse söin todella herkullisen kana- vuohenjuustopurilaisen ranskalaisilla ja aurajuustodipillä. Jälkiruoaksi söin suklaakakkua kera valkosuklaa-vadelmajäätelön sekä vadelmahillon. Ruokaillessa sai nauttia samaan aikaan hyvinki rauhallisesta jazz-musiikista ja tunnelma oli todella viihtyisä ja mukava. 
Ilta jatkui myöhemmin rauhallisissa merkeissä leffan parissa. Kaiken kaikkiaan oli oikein mukava ja rauhallinen ilta. Joten näihin sanoihin on hyvä lopettaa tältä erää!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti